Vad där inredning och färger gäller i våra hem och i inredningsmagasinen för i år egentligen? Bland annat är jordfärger tillbaka – och det med råge!

Inredning finns att köpa online på flera ställen, till exempel på nolhagahem.se. Det gör att du kan sitta och titta i sortiment med gardiner, möbler och inredningsdetaljer hemma i soffan, och klicka hem det du vill köpa utan problem. Superenkelt om du inte har bil och vill få tillgång till ett större utbud än vad som finns att hitta i diverse inredningsbutiker.

Färger vi vill måla väggarna med

I Elle Decoration går det att läsa fördjupat om årets hetaste färger att inreda med. Att måla om sin bostad kan dessutom vara något av det mest kostnadseffektiva sättet att höja hemmets marknadsvärde på. Ett nymålat hem är helt enkelt så mycket mer attraktivt än ett med flagnande väggar eller slitna tapeter. Inredningstrenderna för år 2019 pekar på att färger som grått, brunt och beige är populärt att måla på väggarna, och dessa spås vara kvar även framåt höst och vinter.

Grått och beige är populärt

Grå är en mjuk färg till skillnad från till exempel vit. En varmare grå ton kan skapa en både lugn och behaglig känsla i ett rum, något som gör att det kan gå rätt på visningen ifall du planerar att sälja din bostad. Beige är också en mjuk färg som dessutom är tidlös, det gör att den inte behöver målas över eller bytas ut särskilt ofta. Något som är bra även ur miljö- och hållbarhetssynpunkt.

Fler heta väggfärger i år går det att läsa om här och här. Där uppmärksammas färger som puderrosa tillsammans med kulörerna vi nämnde ovan. Tillsammans bildar de ett harmoniskt och trendigt resultat i inredningen. Kombinera med möbler i mjuka former liksom keramik med blandade ytor för en helrätt känsla.