Håller du på att renovera ett rum och behöver någonstans att ställa möbler och saker under tiden? Eller är du kanske på väg att flytta utomlands för studier eller ett nytt jobb? Du kanske har ärvt möbler som du inte får plats med just nu? Ja, ibland behöver man helt enkelt någonstans där man kan förvara möbler och andra tillhörigheter och då är det bra att kunna magasinera dem på ett lagerhotell.

Bor du i eller runt Stockholm är det enkelt att hyra förråd hos Bigeasy för en så smidig magasinering som möjligt. Bigeasy erbjuder förråd i olika storlekar på tre ställen: Spånga, Älvsjö och Sätra. Att hyra ett förråd hos Bigeasy är inte bara smidigt och enkelt, det är också mycket prisvärt. Här ska vi berätta mer om fördelarna med att hyra ett förrådsutrymme hos Bigeasy, men först ska vi berätta lite mer om vad det faktiskt innebär att magasinera saker.

Vad är magasinering?

Magasinering innebär att du under en viss tidsperiod hyr en plats i ett lager för att förvara saker. Som vi redan nämnt kan det vara i samband med en renovering eller vid en flytt. Du kan också behöva magasinera prylar om du hyr ut din bostad i andra hand, om du inte får plats med dina vinterdäck eller om kontoret är överbelamrat med dokument. Hyr du ett förråd som privatperson gäller konsumenttjänstlagen som innebär att företaget som hyr ut förrådet inte får ge dig sämre villkor än lagen säger.

Hyr förråd för en kort eller lång period

Både företag och privatpersoner kan alltså behöva disponera extra lagerutrymme vid vissa tillfällen för allt från vinterkläder och skidor till pärmar, möbler och mattor. Det finns frågor som kan vara bra att ställa sig innan ett förråd bokas, till exempel:

  • Hur ser säkerheten ut?
  • Hur ser bindningstiden ut?
  • Hur ser prisbilden ut?

På Bigeasy kan du hyra ett magasinsutrymme billigt utan bindningstid. Det innebär att du kan vara flexibel och avsluta kontraktet när du önskar eller byta förråd till ett större eller ett mindre när behoven förändras. Förråden videoövervakas dygnet runt så att du kan känna dig säker på att dina tillhörigheter är skyddade. Lagerlokalen har också ett larmsystem, men du har så klart tillgång till dina saker. Mellan klockan 05:30–23:00 kan du komma in i magasinet med hjälp av en accessbricka eller kod.