Det är många som väljer att lämna Stockholm för att få ett annat liv än vad huvudstaden erbjuder. Norrköping är en stad där det går att bo nära lugnet eller mitt i den vackra staden och samtidigt upptäcka nya sidor av livet. Det är en stad som lägger tid och energi på att utvecklas med invånarna i fokus.

Det höga bostadspriserna i Stockholm har inte undgått någon inte heller att det är svårt att få tag i boende. Att flytta från Stockholm till Norrköping har sina fördelar. Bland annat att det är betydligt enklare att få tag i en hyresrätt. Det finns lediga lägenheter i Norrköping att hyra för den som är intresserad. Det är väldigt fördelaktigt att ha möjlighet att kunna hyra boende istället för att köpa, speciellt när bostadsmarknaden är instabil och högre räntor. Att flytta från Stockholm är det många som valt att göra. Det har skett ett trendbrott där utflyttningen är större än inflyttningen.

“Till och med när Sofia gick ut med att familjen skulle sälja bostaden i Enskede och flytta till Norrköping reagerade många.” Läs mer om flytten här

Norrköping satsar på invånarna

Norrköping är en fantastiskt fin stad att bo i med en bra infrastruktur. Det är nära till grönområden, skärgården och restauranger. Dessutom ligger Norrköping väldigt bra till geografiskt sett. Norrköping är en stad som genomgår en stor förvandling. Det finns planer på att bygga fler bostäder och verkligen satsa på invånarna genom att bland annat skapa fler arbetstillfällen. Det är en ort som stadigt växer.