En blogg om inredning, design, vintage och allt där i mellan

Jun 9, 2012
Hem-ligheter

Coolt, rått och industriellt i Paris

 

Jag gillar verkligen skarpt den där hyllan i sista bilden. Den är rörig och stirrig men ändå så snygg och till det råa och avskalade i resten av lägenheten är den riktigt häftigt. Bilderna kommer ursprungligen från Marie Claire Maison.

En intressant, avskalad och industriell lägenhet i stadsdelen Belleville i Paris (åtminstone gissar jag att det är stadsdelen i Paris som menas, min franska är inte precis nyuppdaterad…) som synts hos både Anna gillar och A beautiful living de senaste dagarna.

/H2

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>