En blogg om inredning, design, vintage och allt där i mellan

Maj 23, 2012
Hem-ligheter

Onsdagstemat: festdukning

Med en sommar på intåg så kommer även en del festligheter rada upp sig och mina tankar har börjat gå åt dukning och hur man kan hitta roliga idéer för de ankommande tillställningarna. Med det i åtanke blir mitt onsdagstema festdukning av alla dess slag. Jag har sparat på bra bilder och sökt fram några roliga och inspirerande dukningar och av någon anledning så upptäckte jag precis att alla kommer ifrån IKEA Livet hemma, antagligen ett tecken på hur duktiga dom är på den redaktionen. Jag gillar alla dessa bilder på sitt sätt men är riktigt kär i den sista rustika bilden, dock passar den bäst in i en viss miljö och inget som passar i midsommarfesten som är den vi ska ha härnäst härhemma. Tror det får bli lite inspiration från alla dessa och kanske lite hemmapysslat med trycksetet.

/H1

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>